Balustradă din sticlă cu ghilotină

   Sistemele de balustradă din sticlă cu ghilotină vă oferă o oportunitate de a vă folosi mai funcțional spațiile de locuit deschise. Cu balustrada pregătită fără a sacrifica calitatea, puteți închide cu ușurință zona dorită. 

Puteți începe să folosiți balustrada motorizată cu plăcere după instalarea aplicației în zona pe care doriți să o aplicați. Pentru a preveni vântul suflat, puteți crea zone calde drăguțe, cum ar fi o grădină de iarnă. 

Cu „Sisteme de balustradă din sticlă ghilotină, zonele pot fi deschise și deschise complet atunci când se dorește, sau le puteți seta cu ușurință pe jumătate.

  Sticla cu ghilotină este un tip de sticlă mobilă care este produsă ca un design special și poate fi montată pe zonele utilizate pentru închiderea grădinilor de iarnă, a balcoanelor și a restaurantelor. Compania noastră, pe de altă parte, pregătește și asamblează aplicația de sticlă de ghilotină de cea mai bună calitate pentru clienții noștri. 

Datorită sistemului de sticlă ghilotină Ada Yapı, care are izolație termică 100%, protecția căldurii din cameră poate fi asigurată la nivelul maxim. Acest model, care este foarte preferat atât în ​​lunile de vară, cât și în cele de iarnă, oferă, de asemenea, avantajul de a menține răceala în timpul verii și temperatura în timpul iernii cu 100% datorită barierelor din poliamidă.