Profil Salamander Bluevolution

Salamander Bluevolution 82 mm

     Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adancime constructiva de 82 mm. Sistemul dispune de o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica. Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana imbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura impotriva vantului si ploii.
 
Se foloseste la ferestre cu deschidere simpla, basculante, oscilo-batante, usi simple si osciloculisante.

Lățime profil: 82 mm

latime vizibila: intre 123 si 178mm (cercevea-toc)
Număr de camere: 6Vitrare: 24mm, 44mm.
Număr de garnituri: 2 sau 3Uw (MD) = 0.71W/m2K

Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Uf (MD) = 0.92W/m2K;

Accesorii feronerie: GU si ROTO NT. “

image-layers_1-1
image-layers_1-3-2

Izolatie Fonica

Cu termopane Salamander BluEvolution 73 beneficiati de o protectie fonica desavarsita. Sporiti confortul locuintei dvs. prin instalarea de Termopane Salamander.
 

Confort Termic

Solutia oferita de Termopane Salamander BluEvolution 73 este ideala. Acum pastrati caldura caminului in mijlocul iernii sau beneficiati de briza racoroasa a climatizarii in mijlocul verii cu Termopane Salamander!

 

 

Un profil robust si elegant

Sistemul de profil BluEvolution 73 previne formarea puntilor termice si ofera astfel o reducere substantiala a consumului de energie. Structura ingenioasa a profilului, cu insertii mari de otel, asigura o stabilitate si siguranta suplimentara in functionare pentru ferestrele din PVC Salamander.”