‎Profil aluminiu‎
‎ Tipuri de profile din aluminiu și prețuri, care creează un mare avantaj economic și dezvăluim opțiuni avantajoase în drumul spre soluție.‎

Rulouri exterioare automate

Rulouri exterioare automate

Utilizarea acestor rulouri exterioare automate reprezinta una dintre cele mai bune solutii prin care puteti controla iluminatului natural intr-un imobil, dar si o metoda foarte buna in ceea ce priveste preventia intrarilor prin efractie. Inclusiv in contextul digitalizarii, sistemele de rulouri exterioare automate se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, pentru simplul fapt ca pot fi actionate prin intermediul unui smartphone. Este vorba despre un motor care asigura miscarea rulourilor, deplasandu-se pe o sina in sus sau in jos, in functie de nevoile pe care le aveti. Calitatea unor astfel de sisteme este importanta si discutam despre o investitie care trebuie sa fie de durata ceea ce inseamna ca, trebuie sa acordati o atentie sporita mai multor aspecte precum tipul rulourilor sau a modului in care acestea sunt actionate. Cu Grunwelt puteti face cea mai buna alegere pentru nevoile dumneavoastra cu privire aceste rulouri exterioare automate, un sistem automat electronic venind la pachet cu multiple avantaje dar si in ceea ce priveste alte produse precum sisteme de fatada, sisteme ferestre si usi, sisteme glisante si asa mai departe.

Eficienta in utilizare

Exista asadar mai multe motive pentru care este recomanda achizitionarea si instalarea unui sistem de rulouri exterioare automate in detrimental acelor sisteme clasice actionate manual. Unul dintre cele mai importante avantaje, se refera la faptul ca aceste rulouri exterioare automate sunt usor de inchis si de deschis. In cazul in care deja aveti montate rulouri exterioare dar manuale, atunci stiti cat de enervante pot deveni acestea, in special in situatia in care mecanismul se poate bloca sau functiona foarte greu. Daca nu aveti nici un fel de sistem de rulouri exterioare montate, atunci recomandam montarea unor sisteme de rulouri exterioare automate inca de la bun inceput. Tot ce veti avea de facut este sa apasati un simplu buton iar sistemul electric si motorasul respectiv va face toata treaba pentru dumneavoastra. Scapati astfel atat de efort fizic cat si de eventualele batai de cap, iar costurile sunt mult mai mici fata de cum v-ati putea imagina initial.

Ajuta la sporirea securitatii si sunt foarte rezistente in timp.

Un sistem de rulouri exterioare automate potrivite precum sunt cele Grunwelt sunt mult mai greu de deschis in comparatie cu cele manuale. In cele mai multe situatii, imobilele care sunt dotate cu astfel de sisteme sunt mai predispose intrarilor prin efractie iar un sistem manual poate ceda mult mai usor daca este fortat. Motorul care actioneaza acele rulouri exterioare automate blocheaza complet deschiderea in momentul in care sunt inchise. De asemenea, fiind proiectate sa reziste o perioada indelungata de timp, ajuta extrem de mult in acest sens. Sistemele de rulouri exterioare automate sunt construite cu un design robust si au o durata de exploatare considerabil mai mare in comparative cu rulourile exterioare manual iar precizia de deschidere sau inchidere este foarte bine definita fapt pentru care nu poate fi vorba despre o uzare prematura.

Reducerea consumului de energie si asigurarea unei ventilatii optime si reglarea iluminatului natural

Desi atunci cand spunem rulouri exterioare automate, discutam despre un sistem care functioneaza pe baza de curent electric. Ei bine, consumul unui astfel de sistem este unul foarte mic. Totusi, economia in ceea ce priveste consumul se refera la faptul ca, aceste rulouri exterioare automate sunt construite astfel incat sa eficientizeze consumul de energie al unui imobil datorita faptului ca actioneaza precum un strat suplimentar de izolatie. In plus, nu doar ca poate actiona ca un izolator termic, dar poate actiona si ca un sumpliment in izolarea fonica. Acele sisteme de rulouri exterioare automate ceva mai complexe de pot presupune programarea rulourilor astfel incat acestea sa se inchida si sa se deschida doar in anumite conditii. De exemplu, acestea pot fi setate astfel incat sa se deschida atunci cand lumina din incapere este deficitara, ori la anumite intervale orare, atunci cand camera necesita ventilatie sau se doreste mai multa lumina naturala.

Design placut in special pentru mediul industrial

Fiind fabricate din aluminiu, aceste rulouri exterioare automate pot asigura un design complet deosebit pentru o hala, intrarea intr-un garaj sau chiar si pentru o locuinta in cazul in care cineva isi doreste un design altfel, un design modern dar cu influente industriale. Gusturile nu se discuta in acest sens si fiecare este liber sa-si accesorizeze locuinta dupa propriile gusturi. In plus, aceste rulouri exterioare automate, fiind fabricate din aluminiu, pot fi vopsite cu usurinta in tot felul de nuante si sunt foarte usor de intretinut si curatat, ceea ce asigura un plus pentru un design curat si dorit. Astfel de rulouri exterioare automate sunt potrivite pentru foarte multe intrebuntari iar avantajele cu siguranta nu pot fi lasate de-o parte, in special daca aveti posibilitatea de a achizitiona rulouri exterioare automate de calitate precum sunt cele puse la dispozitie de Grunwelt. Totul este simplu si usor accesibil la numai un simplu click distanta dar si la un raport calitate/pret extrem de avantajos.