Usi culisante automate

   Ușile fotocelulei se deschid cu un semnal care le vine în timp ce își îndeplinesc funcția normală și se pot închide automat după un anumit timp deschis. 

Poate fi utilizat cu ușurință în orice loc care satisface nevoia unui anumit timp deschis. Ușile fotocelulei, în primul rând, au un aspect estetic, contribuind pozitiv la vizualitatea clădirii, motiv pentru care arhitecții și inginerii sunt foarte populari. 

În al doilea rând, facilitează ieșirea oamenilor cu mâinile pline în locuri precum mall-uri și piețe. În plus, ușa fotocelulei oferă o viteză mare în locuri precum serviciile de urgență din sala de operații, unde pierderea timpului, cum ar fi intrarea și ieșirea din ușă, pot avea consecințe vitale. 

  Datorită deschiderii și închiderii automate a ușii, aceasta minimizează creșterea sau pierderea căldurii din interior, ceea ce asigură o economie mare de energie. Ușile fotocelulei oferă o mare comoditate persoanelor în vârstă și cu dizabilități care călătoresc cu scaune cu rotile. 

Datorită deschiderii și închiderii rapide a ușii, eliberează traficul pietonal la intrarea și ieșirea din clădire și crește considerabil viteza de intrare și ieșire. 

Ușile cu fotocelule sunt probabil ușile care se deschid automat către partea pe care o întâlnim cel mai mult în viața noastră de zi cu zi. 

Este întâlnit frecvent peste tot, de la centre comerciale până la spitale, pe care le întâlnim la fiecare pas. Aceste uși, care se deschid automat imediat ce vă apropiați de ușă, s-au răspândit în multe clădiri.