‎Profil aluminiu‎
‎ Tipuri de profile din aluminiu și prețuri, care creează un mare avantaj economic și dezvăluim opțiuni avantajoase în drumul spre soluție.‎

Sisteme de birou

Sisteme de birou corespunzatoare cu nevoile din 2021

Biroul este locul unde majoritatea dintre noi petrecem cel putin jumatate din zi, fie ca suntem la job, acasa sau studiem. Biroul este o piesa esentiala din orice locuinta, iar acesta poate lua diferite infatisari. In momentul de fata, exista multe modele si sisteme de birou cu prinderi si functii diferite, insa cumparatorul este cel care va face alegerea finala.

Proiectarea cu succes a birourilor se refera la spatii de lucru confortabile, saloane care permit conversatii private, sali de conferinte adaptabile, zone de receptie inspirate si alte caracteristici cheie.

Nu este usor sa gasesti o valoare care sa masoare pe deplin productivitatea la locul de munca. Dar, crearea unui design modern de birou care faciliteaza toate urmatoarele patru moduri de lucru poate creste sentimentul general de bunastare al angajatilor si poate promova creativitatea, productivitatea si calitatea performantei.

Angajatii cu locuri de munca care le solicita sa se concentreze pe sarcini complexe au nevoie de un mediu de lucru care sa le permita sa se concentreze pentru perioade lungi de timp.

Pentru a reduce intreruperile, adaugati cateva statii de lucru private sau de lucru care pot fi folosite si ca sali de studiu. Reduceti in continuare distragerea zgomotului cu panourile acustice de perete, separatoarele de camera si chiar cu mobilierul fonoabsorbant. Intrebati-va personalul daca sunt necesare mai multe controale de zgomot.

Colaborare promovata

Idealul este un mediu de lucru care promoveaza o colaborare autentica si o cultura sanatoasa a companiei.

Permiteti o colaborare mai organica decat va puteti astepta la intalnirile mari, aranjand locurile, astfel incat membrii echipei sa fie aproape unii de altii, mai ales daca este vorba despre proiecte comune.

Includeti tabele mobile in proiectare, acestea fiind ideale pentru intalniri neplanificate.

Creati sali de conferinte mai mici si mai private pentru a economisi spatiu si a oferi o atmosfera propice discutiilor mai profunde.

Integrati tehnologia in tabele pentru intalniri mici mai productive.

Oferiti departamentelor mai mari propriile spatii de aglomerare, cum ar fi mici zone de sedere acustice pentru grupuri mici.

In „economia cunoasterii” de astazi, birourile au nevoie de spatii versatile pentru ca angajatii sa invete si sa isi dezvolte abilitatile profesionale prin dezvoltarea formala si informala.

Maximizati spatiul de antrenament prin crearea de camere polivalente pentru activitati de instruire si conferinte.

Implementati depozite de perete pentru scaune si mese pliabile si tehnologii montate sau wireless, pentru a economisi mult spatiu.

Incorporeaza spatii pentru auto-studiu, poate in coltul salonului angajatilor.

Utilizati scaune confortabile si poate un spatiu dedicat proiectiilor media, completat cu mese tehnice, casti si birouri de studiu cu inaltime reglabila.

Epuizarea angajatilor poate rezulta din numarul insuficient si calitatea slaba a pauzelor din rutina, cultura toxica la locul de munca sau inabusirea continua a impulsului creativ. Puteti crea colturi speciale pentru a imbunatati aceste aspecte.

Pentru a imbunatati atmosfera sociala a spatiului de lucru, daca este posibil, proiectati diverse aranjamente de relaxare in salonul angajatilor  pentru a satisface diferite dimensiuni de grupuri.

Amestecati dimensiunile gruparilor de canapele, scaune, cabine si mese astfel incat sa realizati o atmosfera mai prietenoasa.

Proiectare birou celular

In acest aspect popular, intregul spatiu de birou este impartit in spatii individuale (sau cabine) amenajate pentru ca angajatii sa aiba, fiecare dintre ei, spatii private. Ofera un mediu de lucru concentrat si imprumuta bine la sistematizarea operatiunilor de birou. Stifturile de plafon, ferestrele, usile sau peretii despartitori sunt folosite pentru a crea spatii individuale.

A avea un spatiu privat de concentrare favorizeaza autonomia. Mediul pasnic permite oamenilor sa se concentreze asupra propriilor locuri de munca. Este ideal pentru scriitori, programatori, analisti etc. Permite, de asemenea, confidentialitate, precum si securitate pentru documentele companiei.

Intr-un birou open space toata lumea din birou sta in acelasi loc, inclusiv manageri, si discutiile circula liber prin spatiul deschis.

Aceasta este o alternativa ieftina la construirea multor birouri private. De asemenea, poate produce eficiente operationale. Scaderi uriase ale ratei traficului de e-mail si cresteri mari in procesul decizional au fost atribuite oportunitatii lucratorilor de a vorbi intre ei direct in birouri deschise, in loc sa se bazeze pe e-mail pentru a comunica.

Puteti sa va adresati colegului si sa puneti intrebari in loc sa trimiteti un e-mail inainte si inapoi. Este mai ieftin sa creati si sa adaugati spatii de lucru cu acest design. Supravegherea este usoara, intrucat lucratorii sunt pe deplin vizibili. Aspectul simplifica operatiunile si poate creste productivitatea.

Planurile de birouri de colaborare sunt populare pentru lucratorii fara spatii de lucru desemnate. Puteti atribui birouri lucratorilor in functie de locul lor de munca. Acest aranjament poate fi ideal pentru promovarea interactiunii sociale intre membrii personalului.

Interactiunea sociala si relatia profesionala cu colegii sunt mai usoare. Utilizatorii care impart spatiu pot discuta despre idei, planuri si proiecte si pot primi feedback.

Design combinat de birou

Acesta este un plan de birou deosebit de versatil. Daca doriti sa includeti atat optiuni de lucru celulare, cat si optiuni de lucru deschise, o configuratie de birou combinata poate fi doar setarea pentru acest spatiu. Puteti proiecta cabine individuale si puteti incorpora spatii mai mici decat in aspectul celular tipic. In loc sa impartiti spatiile prin instalarea ferestrelor sau usilor, puteti aseza mobilierul de birou in mod strategic pentru a crea separari.