Sisteme glisante de 70 mm

Sisteme glisante de 70 mm

 

   Sistemul glisant GRÜNWELT, care constă dintr-un profil larg și elegant, oferă avantaje datorită adâncimii sale de 70 mm, în special în spații închise cu probleme de spațiu. Cu sistemul de glisare GRÜNWELT este posibil să se lucreze pe suprafețe luminoase, în timpul verii este posibil să se utilizeze grădina confortabil prin terasă.

 

Lățime profil: 70 mm

Mărgele pentru geamuri: Dinti unici – SIGILIU PCE
Număr de camere: 3Grosimea sticlei: Sticlă single de 20 mm și 4
Număr de garnituri: 2Standart: RO 12608-1

Garnitură: Gri TPE

Coeficient de conductivitate termică: UF: 1,4 W / m²K
image-layers_1-1
image-layers_1-3

Acoustic Perfectness

  Insultarea acustică este foarte importantă în locațiile zgomotoase de astăzi. Sistemul de glisare Pirus are cabluri de păr în două trepte, oferind o izolare mai bună în comparație cu cablurile ajustate manual. În plus, proprietățile de izolație existente din PVC, împreună cu designul cu trei celule al Azalea Sliding PVC Window and Door System oferă zone perfecte chiar și acolo unde există un ambuteiaj și prea mult zgomot care necesită izolare acustică maximă.

Ventilație naturală

Chiar și în casele perfect izolate, trebuie necesare măsuri speciale pentru o ventilație adecvată. Sistemul de ferestre și uși glisante din PVC Azalea are un sistem natural de ventilație care reduce riscurile de miros, alergie și otrăvire cu CO², condens și creștere a mucegaiului.

 

Siguranță suplimentară

Sistemul de ferestre și uși glisante din PVC Azalea este alimentat cu oțel galvanizat, oferind mai multă siguranță împotriva furtului. De asemenea, sistemul este compatibil cu toate tipurile de siguranță.


Respectarea mediului

Ferestrele și ușile Azalea Sliding PVC Window and Door System creează un mediu mai sănătos, cu valori ridicate de izolare. Acestea necesită întreținere scăzută, dar au o durată lungă de viață și sunt 100% reciclabile.

Grupe de produse

Detalii aplicație

Grupe de produse

Detalii aplicație