Pergole bioclimatice

    Sistemul de pergolă bioclimatică inteligentă Rolling Roof, care poate fi aplicat în orice spațiu, oferă o combinație de mișcări de pliere și adunare pe care niciun sistem de acoperiș din lume nu le oferă. 

Datorită panourilor care pot fi deschise în orice unghi, oferă posibilitatea de a beneficia de lumina zilei la ritmul dorit. 

Datorită mișcării de pliere a panourilor, nu își pierde caracteristica de umbrire atunci când aerisesc de pe acoperiș. Chiar și atunci când sistemul este deschis, oferă ventilație fără a fi afectat de ploaie și zăpadă, datorită profilelor special concepute. 

Datorită mișcării de pliere a panourilor, curățarea exterioară a panourilor poate fi curățată din interior fără a fi nevoie să mergeți pe acoperiș. Este colorat cu vopsea electrostatică pentru cuptor; Aplicarea se face în orice culoare dorită.

  Există multe avantaje ale sistemului de pergolă Rolling Roof care oferă atât mișcări de pliere, cât și de adunare. În primul rând, permite ca efectele mediului extern (cum ar fi lumina zilei) să fie luate în interior la ritmul dorit sau să le elimine din spațiul interior. 

Multe avantaje pe care sistemele de pergola și prelată nu le pot oferi în prezent pe piață sunt oferite utilizatorilor cu acoperiș rulant. 

Metoda de închidere a tavanului, cunoscută sub numele de pergola pe piață, este utilizată pentru umbrire, iar intrarea apei nu poate fi împiedicată pe timp ploios. În acest caz, pergola este deschisă pentru utilizare în condiții de vreme uscată.