Grunwelt 70mm

Sisteme de 70 mm

     Viață liniștită 70 mm sistem de ferestre și uși. Sistemul GRÜNWELT 70 combină valorile ridicate ale izolației termice și acustice cu designul eleganță. Cu liniile sale rotunjite, sistemul inovator reprezintă un design elegant și atrăgător al profilului. Datorită plăcii sale speciale de susținere, acest sistem are 5 camere și impresionează cu o valoare impresionantă de izolare termică, de exemplu, Uf = 1,1 w / m2K. Sistemul GRÜNWELT 70 dovedește că o fereastră poate avea un aspect elegant și o suprafață strălucitoare, o izolare termică excelentă, o izolare fonică ridicată și fiabilitate fiabilă.

Lățime profil: 70 mm

Mărgele pentru geamuri: O singură gheară – SIGILIU
Număr de camere: 5Grosimea sticlei:
24 și 32 mm
Număr de garnituri: 2Standart: RO 12608-1

Garnitură: Gri TPE

Coeficient de conductivitate termică: UF: 1,2 W / m²K
image-layers_1-1
image-layers_1-3

Acoustic Perfectness

  Insultarea acustică este foarte importantă în locațiile zgomotoase de astăzi. Sistemul Ancha are cabluri cu două celule care oferă o izolare mai bună în comparație cu cablurile ajustate manual. În plus, proprietățile de izolare existente din PVC, împreună cu designul multicelular al Ancha PVC Window and Door System oferă zone perfecte chiar și acolo unde există un ambuteiaj și prea mult zgomot care necesită izolare acustică maximă. Ventilație naturală
Chiar și în casele perfect izolate, trebuie necesare măsuri speciale pentru o ventilație adecvată.

Ancha PVC Window and Door System are un sistem natural de ventilație care reduce riscurile de miros, alergie și otrăvire cu CO², condens și creștere a mucegaiului.

 

Sistemul suplimentar de ferestre
și uși ancha din PVC este alimentat cu oțel galvanizat, oferind mai multă siguranță împotriva furtului. De asemenea, sistemul este compatibil cu toate tipurile de siguranță.


Respectarea mediului

Ferestrele și ușile ancha PVC Window and Door System creează un mediu mai sănătos, cu valori ridicate de izolare. Acestea necesită întreținere scăzută, dar au o durată lungă de viață și sunt 100% reciclabile.

Grupe de produse

Detalii aplicație

Grupe de produse

Detalii aplicație